Assemblea General del día 13 de Març

Ahir dia 13 de Març es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària d'Unió Mollera Pollencina al local de l'AAVV del Port de Pollença.
Amb una notable assistència dels afiliats, el Comitè Executiu va rendir comptes de la seva gestió des de l'última assemblea sobre tres temes concrets:

1 - L'evolució dels acords amb l'equip de govern sobre feines i inversions a realitzar en el Port en la present legislatura.
2 - El desenvolupament dels mitjans socials del partit.
3 - L'elecció del nostre candidat per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

En les transcurs de les explicacions del nostre President, Miguel Sabater, sobre les feines i inversions realitzades al Port es va entaular un intens i enriquidor debat entre els assistents que definirà sense cap dubte el nostre programa electoral i les estratègies del partit en la pròxima legislatura.

El secretari general, José Antonio Hortes, va parlar sobre la nova web del partit i el desenvolupament dels mitjans socials que pretenen ajudar a la renovació d'UMP amb la incorporació de joves molleros i nous afiliats.

Miguel Sabater presentá finalment a Andrés Nevado Rodriguez, el nostre candidat per a les eleccions municipals de maig. La candidatura d'Andrés va ser acollida amb alegria i va obtenir el suport majoritari dels assistents.

Finalment el nostre President va explicar els actes programats per celebrar el Vintè aniversari del Partit, incloent un sopar que se celebrarà el dia 27 de Març.