Els nostres candidats : Biel Perelló Cánaves

En Biel Perelló, més conegut com Biel de Siroco, va néixer al Port de Pollença l´any 1969, és comerciant i el major de tres germans amb els cuals treballa en el negoci iniciat pels seus pares, Miquel Perelló y Margarida Cánaves, el 1965, potser el moment de més prestigi turístic del Port.

Feliçment casat i pare de tres fills, Aina, Núria i Miquel, en Biel es presenta com a candidat a la nostra llista amb el número 8.

El seu hobby és el fútbol-7 que un cop a la setmana juga amb el seu equip, però el que li apassiona realment són els cavalls en els que munta des que tenia 14 anys. La seva filla gran ha seguit els seus passos i i és coneguda per competir amb Rafael Bota, amb qui en Biel comparteix la cria de cavalls de pura raça espanyola.

Molt involucrat des de sempre a les associacions culturals i socials d'Eu Moll en Biel es el secretari de l'AAVV (Associació de Veins) gestora de les platges del Port i la Cala Sant Viçens.

També participa activament en el desenvolupament de les festes locals, Verge del Carme, Sant Antoni, etc., i en qualsevol altre esdeveniment en el que pugui aportar el seu granet de arena.

Molt treballador, constant i amant incondicional del Port, en Biel és un gran actiu del nostre partit, aportant molt de sentit comú i coneixement profund de les necessitats dels molleros.

Gràcies Biel per les teves aportacions.