Els nostros candidats : Bianca Aguilar Ryan

Ens agrada especialment presentar a Bianca, que figura al número 7 de la nostra llista de candidats. Jove, dinàmica i esportista, Bianca és filla d'un dels fundadors del nostre partit, Joan Aguilar, antic director de l'escola del Port, i d'una ciutadana anglesa, Susan Ryan, londinenca establerta entre nosaltres des de fa 30 anys i activa col·laboradora de ONG locals.

Deixem que Bianca es presenti amb les seves pròpies paraules:

Tinc 27 anys i actualment faig feina en una immobiliària, encara que sóc diplomada en Magisteri d'Educació Física. Sóc perfeccionista i, per tant, intento donar el millor de mi a la feina per aconseguir el millor resultat possible.

Em considero una persona molt sociable, m'agrada escoltar a la gent i rebre el mateix tracte. Sóc molt clara amb les decisions que prenc, em podria descriure com una dona molt segura de si mateixa.

Disfruto fent riure a la gent que està al meu voltant, és una de les meves qualitats més positives i destacables. Se fer front a qualsevol situació per molt complicada que sigui, trec el meu caràcter quan el moment ho requereix.

Sóc una apassionada del futbol. Estar al camp em fa desconnectar de tota la resta. No ho podria definir com un hobbie perquè per a mi és més que un simple entreteniment.Tinc poc temps lliure, la feina i el futbol ocupen gairebé la totalitat de la setmana. Així i i tot intento buscar un moment per agafar un llibre i evadir-me, i gaudir amb els amics i la família prenent un cafè en una terrassa, anant de compres o al cinema.

El nostre comentari a la seva presentació: Bianca aporta a Unió Mollera Pollencina joventut i determinació, i continua la feina dels seus pares en favor del Port de Pollença.