Els nostros candidats : Annika Moeller

Ja coneixem, per haver publicat les seves dades en aquesta web i al nostre facebook, al nostre Candidat Andrés Nevado, i al número 2 de la nostra llista, José Antonio Hortas.
A partir d'avui començarem a publicar les dades de la resta de components de la llista electoral que competirà per ocupar els llocs clau del nostre Ajuntament el proxim mes de maig.
Annika Moeller ocupa el número 3 de la llista. Annika és una dona jove, independent, molt preparada i treballadora. Membre del Comitè Executiu de Unio Mollera des 2014, forma part de la joventut emprenedora que s'haurà de fer càrrec del futur del nostre Port.
Per conèixer-la millor utilitzarem les seves pròpies paraules:

El meu nom es europeu, el meus pares alemanys, però vaig tenir la gran sort de que el meus pares se´n varen enamorar de l´illa y que vaig nèixer aquí a Eu Moll. Me´n vaig anar de l´illa els 18 anys per veure el món y obviament (!) em vaig adonar que en cap lloc se viu tan bé com aquí. ¡Què ràpid vaig tornar!
Soc Ingeniera Tècnica Naval y mentres traballava a Escòcia, a l´indústria petrolífera, vaig aconseguí el màster en Direcció d´Empreses. Allà a Escòcia em faltava el sol y vaig prendre la decisió molt acertada de tornar al moll, per dirigir una petita empresa familiar que ès una escola de vela i wíndsurf, i criar els meus tres fills preciosos aquí.
Els molleros som extremàdement afortunats perquè vivim a la badia més preciosa del món que puc descriure amb les paraules "el creador d´aquesta badia va haver de ser un navegant".

Desde UMP agraïm a Annika seu treball en el Comitè i la seva implicació en el futur d'Eu Moll.