RESULTATS DE LA ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA

RESULTATS DE LA ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA D´UMP

Com ja sabeu el passat dilluns dia 10 es va celebrar en el saló d’actes del Port de Pollença l’assamblea extraordinària on tots els nostres afiliats estaven convocats per decidir amb quina opció entrar a formar part durant aquests propers quatre anys a l’Ajuntament de Pollença.

Trenta vuit afiliats acudiren a la convocatòria i escolliren de forma majoritària donar suport a la candidatura encapçalada per Tomeu Cifre Ochogavía.

En primer lloc es va explicar als afiliats les actuacions d’UMP de les darreres setmanes per posteriorment explicar detalladament els dos documents que s’havien elaborat durant les negociacions dels darrers dies.

A diferencia de l’assamblea del mes de juny del 2015 on Junts Avançam aconseguí 38 dels 39 vots que es dugueren a terme, a n’aquesta ocasió TOTS per Pollença va superar a l’opció liderada per Miquel Angel March per trenta vots a sis (hi hagué dos vots en blanc).

La votació fou secreta i algun dels afiliats va demanar que no succeís com fa quatre anys que el vot fou públic i que es dugués en més discreció.

Vist que hi ha formacions que estan molt més preocupades per sabre quin ha estat el resultat exacte de la nostra assemblea que dels resultats obtinguts per ells a les darreres eleccions municipals hem rectificat i donat a conèixer aquestes dades.