Festes del Carme al Port de Pollença

DE PLE EN EL SOLSTICI D’ESTIU, EL MES DE JULIOL ENCETA L’ÈPOCA DE CELEBRACIONS DEL NOSTRE MUNICIPI 

Es tracta d’un viatge que comença en el nostre passat i que ens acompanya cap a un futur en el qual ens fa il·lusió participar. Aquesta és una molt bona ocasió per apropar-vos el nostre projecte, un projecte que vol comptar com una de les parts més importants amb les aportacions dels ciutadans, un projecte que vol introduir una nova manera de treballar, d’ajuntar esforços per assolir els objectius, de compartir solucions per als contratemps que es vagin presentant.

El Moll ja està a punt per a la seva festa i tots estam convidats a celebrar-la, sobretot perquè representa l’expressió d’un poble que ha aconseguit que les persones que el formen tant les que són aquí des de sempre com les vingudes d’indrets ben diversos la pugui sentir ben seva.

Les festes són temps de retrobar-se amb amics, parents, veïnats... de gaudir dels diversos actes culturals, esportius i d’esplai que s’han organitzat tant per a infants i joves com per a grans, d’apropar-nos al nostre paisatge, a l’entorn que ens cal preservar per deixar-lo de testimoniatge als nostres fills i també a aquelles persones que ens trien per passar els seus moments més especials.

Així idò, molts d’anys a tothom i bona festa!

El Batle

Miquel Àngel March

Port de Pollença, juliol 2015